Tune Up Records in Antwerpen is verhuisd

Share

De bekende Antwerpse platenwinkel Tune Up Records is verhuisd. Vanaf nu kan je terecht aan de Melkmarkt 20/24. Het nieuwe pand ligt aan de overkant van de oude winkel. Dat gebouw werd verkocht en kreeg een nieuwe bestemming. Zaterdag wordt de nieuwe winkel officieel geopend met een feestje.

Carlo van Tune Up Records: “We konden niet stil blijven zitten, dus we zijn snel op zoek gegaan naar een nieuw pand. Dat we aan de overkant van de straat iets hebben gevonden maakt het wel wat makkelijker. Op drie dagen was de verhuis achter de rug. De nieuwe ruimte is een tikkeltje kleiner dan de vorige winkel, maar we zijn inventief geweest met onze platenbakken. Daardoor hebben we nu zelfs een groter aanbod dan voordien.

Zaterdag heropenen we officieel met een feestje. We voorzien drankjes en hapjes voor iedereen en er zullen dj-sets zijn van Dj's Driftbui en Altijd Brijs (Vincent Brijs van Brzzvll). En er komt een mystery guest langs met zijn gitaar. Meer kan ik niet zeggen maar het wordt de moeite!"